Бритни Спиърс е от звездите, които не споменаваме често, но когато го правим, то винаги има някакъв шокиращ повод. Днес научихме, че попзвездата на 90-те се бори със сериозни пререкания между нея и баща ѝ. Всъщност, оказа се, че Джейми Спиърс е деспотичен родител, който винаги е бил против любимата му дъщеря да забременее. Тя дори искала да има дете от сегашния си приятел, 26-годишния Сам Асгари, но Джейми възпрепятствал това да се случи.



Бащата на Бритни винаги е имал основна роля в живота ѝ, като бе неин защитник и ѝ оказа подкрепа, когато тя претърпя пълен психически срив и дори неведнъж е била приета в психиатрична клиника. Тогава тя изгуби родителските права над децата си от бившия ѝ съпруг, а цялото ѝ имущество е поверено на Джейми Спиърс, на когото съдът е отредил да управлява надзор над певицата. Но откакто Бритни се влюби в 12 години по-младия от нея Сам Асгари, тя вече не е толкова податлива на контрола на баща си и това създава конфликти помежду им.

Тя дори се обърнала към съда, за да бъде отменен надзорът, който баща ѝ е длъжен да управлява над нея. Самата Бритни застава твърдо зад позицията, че той е отговорен за психическия ѝ срив, както и за влизането ѝ в клиника, което по думите ѝ, било насилствено. Тя обвинява родителя си и за това, че все още няма дете от настоящия си приятел.



Четете още: Зара сбъдна арабската си мечта