Автор
Woman.bg

Хипнотик зарадваха своите фенове по повод 6 май – Гергьовден с емоционално изпълнение на прочутата песен „Едерлези”

„Хипнотик“ зарадваха своите фенове по повод 6 май – „Гергьовден“ с невероятните си класически интерпретации и оригинален саунд. Момичетата от най-популярната струнна формация представиха лайв изпълнение на прочутата песен Едерлези в страницата си във Фейсбук, а само за минути видеото събра стотици харесвания.

Изборът на тази песен съвсем не е случаен. Едерлези заема много специално място в сърцата на трите музикантки. „Когато за пръв път изпълнихме „Едерлези” на живо, реакцията на публиката ни разтърси. От тогава, на всеки наш концерт хората остават хипнотизирани и емоцията е неповторима. Щастливи сме, че в този труден момент за всички артисти успяваме да сме близо до феновете си и хората, които обичат нашата музика.” – споделят единодушно Мария Новева (цигулка), Марина Хинова (виолончело) и Бистра Копринкова (виола).

Легендарната песен Едерлези се събужда за нов живот с аранжимента на хитовия музикален продуцент Светлин Къслев и оркестрацията на Мария Новева от „Хипнотик“, а магнетичните вокални ипровизации са в изпълнение на Мелинда Христова.

Едерлези в изпълнение на „Хипнотик“ дойде в точния момент, тази година празникът „звучи“ различно.