Автор
Веселина Петрова

Защо Брад Пит се влюби в пухкава грозновата жена?

Алия Шокат влезе в полезрението на фенове и медии миналата година, когато някои издания публикуваха новината, че се среща с Брад Пит. И докато двамата запазиха пълно мълчание по темата, ние решихме да видим коя всъщност е Алия.

Личният живот на Пит не дава мира на феновете от момента, в който стана ясно, че се разделя с Анджелина Джоли. Мнозина се надяваха да се събере с бившата си съпруга Дженифър Анистън. Но всички догадки се оказаха само слухове. И по всичко личи, че Брад всъщност се среща именно с Алия. Двойката бе забелязвана нееднократно – дори по време на самоизолацията. Актрисата няколко пъти бе хваната от папараци близо до дома на Пит, носейки пакети с храна.


Алия е родена в САЩ, но баща ѝ e от Ирак, а майка ѝ e с норвежки, италиански и ирландски корени... „В детството си имах проблем с произхода си. Струваше ми се, че изглеждам странно, притеснявах се. Сега се гордея с произхода си и активно проучвам културните традиции на своето многонационално семейство”, казва жената до Брад Пит.

Шокат също е актриса, но работата ѝ е свързана повече с телевизията. Първите си роли Шокат получава през 90-е, но става известна през 2005 г., когато влиза в американския сериал „Забавено развитие”. Дори има номинации за наградата на Гилдията на киноактьорите на САЩ.

„На девет казах на родителите си, че искам да стана актриса. Първоначално те не подкрепиха желанието ми, но с времето ми помогнаха да направя първите си стъпки по пътя към мечтата”, споделя Алия в интервю. Всъщност дядото на Шокат е известен американски актьор – Пол Бърк. И тя признава, че именно той е нейният пример за подражание.

Алия е феминистка, изповядваща идеята за равенството между половете.

Увлича се по живописта. На 17 г. преживява тежък момент в живота си и тогава излива негативните си емоции в изкуството. Днес смята, че то е важна част от нея и често споделя рисунките си в Instagram.

*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: