Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Добро настроение за Раците днес

Успешен ден за Козирозите, Девите контролират ситуацията.

Овен – Можете да разчитате на положителни резултати в различни случаи. Планетарните сили добавят енерия и желание да действате, така че смело планирайте отговорни дела. Вашето обаяние предразполага хората към вас и ще се можете да се възползвате от това.

Телец – Денят ще поднася добрите и лошите неща по-равно. Днес вземете решение да обичате повече себе си и да направите нещо добро за самите вас. Срещнете се с подходящите хора, за да увеличите удоволствието си.


Близнаци – Външността ви се нуждае от малка корекция. Сменете малко стила си и ще предизвикате възторжени комплименти. Едно такова освежаване ще внесе лек полъх в еднообразният ви живот и ще повдигне самочувствието ви.

Рак – Звездите ви даряват с добро настроение и космическите енергии ви дават сила и жизненост. Така че вземете съдбата си в собствените си ръце и се борете за щастието си. Ще успеете да намерите изход и от най-противоречивата ситуация.

Лъв – Имате добри възможности да реализирате собствените си планове и да укрепите професионалната си позиция. След като сте показали решителност и инициативност, ще почувствате, че нищо не е невъзможно за вас. Не всичко ще се окаже лесно, но резултатите обещават да бъдат впечатляващи.


Дева – Днес напълно контролирате ситуацията. Някои от вас ще опитат да постигнат целта си с хитрост и дипломация. Звездите ви насърчават да действате решително и да не се отказвате от новите идеи. Взаимно разбирателство, хармония и щастливи моменти в любовта.

Везни – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката интуиция ще можете да вземате правилните решения. В любов и взаимоотношенията можете да бъдете капризни, като пролетното време. Много възможности за флиртуване.

Скорпион – Възможно е да промените мнението си за много неща под влияние на някои обстоятелства. Не всичко ще се случва така, както на вас ви се иска. Не смесвайте деловите с личните отношения. Внимателно флиртувайте!

Стрелец
– Благоприятен ден. Шансовете за постигане на успех са високи, особено след като имате надеждни съюзници, приятели, към които можете да се обърнете за помощ по всяко време. Важното е да не бързате, а сериозните решения вземайте самостоятелно.


Козирог – Денят може да ви донесе известно безпокойство, но ще е успешен като цяло. Справяте се много добре. Доказаните методи невинаги водят до желаните резултати, но не се страхувате да експериментирате и да търсите начини за постигане на целите си.

Водолей – Денят ви е силен и може да го използвате по най-рационален начин. Всичко ще ви се удава с лекота и безпроблемно. Вашата прямота и добронамереност ще направи и околните по-отзивчиви и любезни към вас.

Риби – Днес не се стремете към външни постижения. Позволете си да се отпуснете. Избягвайте всякакво натоварване. Мнозина от свободните представители на знака ще се потопят във вулкан от страст.