Кобрата: Андреа е уникален човек, аз съм виновен за всичко

Еврика! Кобрата най-накрая проговори за отношенията си с Андреа и по-специално за техния чудовищен крах, след като самата тя неведнъж го нападна в социалните мрежи. Певицата няколко пъти смело заяви, че е изключително наранена и се чувства меко казано излъгана след всички 13 г., прекарани с боксьора. Той от своя страна запазваше търпеливо мълчание до вчера, когато даде интервю пред Ники Кънчев.

Кубрат Пулев сподели, че е готов да поеме вината за раздялата с Андреа, която всъщност не бе една, а цели две и определя отношенията си с певицата като "емоции, отвъд нормалното". Боксьорът е категоричен, че бившата му половинка е уникален човек и неслучайно двамата са били толкова дълго време заедно. Също така добави, че е искал тя да остави кариерата си и да му роди деца, защото е важно човек не просто да направи дете, но и да го отгледа и възпита.

View post on Instagram
 

Спортистът не пропусна да коментира и нападката на Андреа, че е достатъчно добър лъжец, за да се занимава с политика. Той напълно отрече това да е истина, защото никога не би сменил попрището си в тази посока. Кобрата определя себе си като интелигентен човек, който няма да се впише в политическите схеми. Те просто не били за него.

Любопитен факт е, че боксьорът неведнъж се е включвал в протестите през последните седмици, но е бил маскиран, за да бъдат избегнати подозренията, че е рекламно лице, той просто искал да изрази гражданската си позиция.

View post on Instagram
 

Четете още: За безгрижно лято: Удобни и качествени дрехи на добра цена за вашите деца