Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните са изпълнени с енергия, чарът на Стрелците им отваря врати

Раците трябва да устоят на негативните емоции, Скорпионите разчитат на силата си на съблазнители.

Овен – Понякога мълчанието е злато. Сега внимавайте за експлозивните си реакции и коментари и помислете два пъти, преди да кажете нещо. Липсва ви достатъчно информация, за да вземете важно решение. Дайте си времето, от което имате нужда!

Телец
– Днес вашият ден може да бъде изпълнен с непредвидими и неочаквани събития. Не им позволявайте да ви фрустрират. Уверете се, че разбирате правилно коментарите на вашите колеги, дори и ако ви нервират.

Близнаци – Не планирайте нищо специално за този ден. Стратегическият подход ще ви бъде от полза в професионалната сфера. Възможни са спорове и конфликти с някои хора. Опитайте се да останете верни на здравия разум.

Рак – Въпреки че денят не е лош, вероятно изобщо няма да сте в най-доброто си настроение. Днес е много трудно за представителите на знака да устоят на негативните емоции, да сдържат пристъпите си на раздразнение и гняв.


Лъв – Днес атмосферата около вас ще бъде динамична, така че трябва да се организирате. Вие ще попаднете в центъра на вниманието и без никакви проблеми ще накарате другите да ви следват. Мнозина ще влязат в нова фаза на любовта със силни емоции и страст.

Дева – Днес избягвайте дискусиите и празните разговори, за да не се създаде излишно напрежение, както на работа, така и у дома. В любовните си отношения се стремете към компромиси, търпение и толерантност.

Везни – Още от сутринта ще се чувствате изпълнени с енергия. Препятствията ще преодолеете с вашия ентусиазъм. Възможно е да се реши проблем, който в последните дни ви изглеждаше като невъзможна мисия.

Скорпион – Съблазняването ще бъде най-силното ви оръжие, използвайте го безусловно в любовната сфера. Твърде обсебени сте от различни притеснения и може да стане опасно, трябва да се отпуснете.


Стрелец – Вашият чар ще отваря вратите пред вас. Използвайте го като актив. Просто бъдете търпеливи. Оптимизмът ви ще ви възвърне енергията. Ще имате добра възможност да покажете своя потенциал, както и да дадете най-доброто от себе си.

Козирог – Бъдете търпеливи и реагирайте дипломатично на предизвикателствата. Не забравяйте, че егоизмът не е добро качество, затова направете всичко по силите си да бъдете щедри, когато става въпрос за приятелство, любов и други ежедневни неща.

Водолей – Днес е желателно да се откажете от експериментите и да се държите възможно най-внимателно. Избягвайте всякакви нововъведения с изключение на най-необходимото. Ще има много изкушения.


Риби – Днес насочете усилията си към реализиране на вашите планове и замисли. Бъдете внимателни в действията си и не пренебрегвайте отговорностите си. Втората половина на деня е по-благоприятна.