Не е истина - започват да снимат пак Дързост и красота

Безсмъртната телевизионна сага "Дързост и красота" поднови работата си на снимачната площадка, след като получи разрешение за това от властите в щата Калифорния и в Лос Анджелис.

Така безкрайно дългият американски сериал става първата телевизионна продукция, която възобновява снимките си, които бяха прекратени заради пандемията от коронавируса.

Един от най-гледаните сериали в цял свят ще се снима отново в телевизионното градче на Си Би Ес в Лос Анджелис, като се придържа към строгите предписания на властите в града и окръга, продиктувани от пандемията.

Всички участници в продукцията – актьори, оператори, режисьори, сценаристи, сценографи и т.н., ежедневно ще бъдат подлагани на тестове, ще спазват дистанция и ще носят маски с най-висока степен на защита. Маски няма да слагат единствено актьорите по време на снимките.

Кога обаче ще бъде излъчен първият новозаснет епизод към момента все още не е ясно.

Припомняме, че през май Си Би Ес обяви, че ще заснеме още два сезона на сериала, който се излъчва от 1987 г.

Сапунката всъщност бе най-дълго излъчваният американски сериал и в българския телевизионен ефир. Преди три години обаче БНТ спря излъчването на популярния сериал въпреки милионите зрители, които събираше пред малкия екран в продължение на цели 24 години.

Четете още: Цяла една епоха си отиде... Спряха "Дързост и красота"