Най-после: Анджелина се престраши да разкрие тайната за раздялата си с Брад Пит

Ако трябва да бъдем честни, не знаем почти нищо за развода на звездната двойка, или иначе казано, за раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли, макар и да е изписано и казано толкова много по темата. Известно ни е, че любовта помежду им се изпари най-изненадващо през 2016 г. и от тогава насам не спират да се карат за отглеждането на децата. А каква всъщност е била причината за края на този звезден романс? Разбираме едва днес.

Анджелина Джоли най-накрая проговори открито за раздялата си с Брад Пит и за истинската причина за нея. 45-годишната актриса споделя, че решението двамата да поемат по различни пътища е продиктувано от желанието им децата им да бъдат добре.



„С Брад се разделихме в името на доброто за цялото семейство. Това беше правилното решение. И в момента продължавам да се фокусирам над отглеждането на децата. Реших да запазя мълчание по темата, но някои хора се възползваха от това и спекулираха с лъжи за децата ми, а те ги виждаха. Оттогава не спирам да им повтарям, че те знаят кои са и знаят най-добре истината за себе си. Те са едни прекрасни, изключително умни и силни шестима млади хора“, споделя Анджелина.

Актрисата проговори и за красотата на това да осиновиш и отгледаш деца с различен произход:



„В нашия дом „осиновяване“ е хубава дума. Да, с осиновените ми деца не мога да говоря за това как съм била бременна с тях, но мога да им разказвам за приключението как съм ги намерила, за това как съм започнала да ги обичам и как съм се почувствала първия път, в който съм се вгледала в очите им. За тях е много важно да не губят връзката с корените си. Трябва да уважаваме произхода им и можем само да се учим от тях.“

Колко голямо сърце има тази невероятна звездна красавица! Но признаваме, че все още ни е чудно защо раздялата ѝ с Брад Пит е била за доброто на шестте им деца.

Четете още: Ах! Ето каква е истината за отношенията между Амал и Джордж Клуни