Андреа е готова да се гмурне в дълбините на напълно нов живот! Според мълвата, която от вчера се носи в медиите, едрогърдата блондинка обмисля да обърне гръб на родината си и да заживее в съседна Румъния.

Тя неведнъж е споделяла, че храни огромна любов към Букурещ и с удоволствие би живяла там. Е, явно в сегашните не много добри за нея времена, Андреа е готова да предприеме тази сериозна крачка и дори се говори, че е в търсене на жилище там. До момента тя пребивавала под наем, когато се намирала в Букурещ, но сега би искала да си купи собствен апартамент.

View post on Instagram
 

Тази огромна промяна звучи съвсем логично, след като певицата се раздели с дългогодишната си половинка Кубрат Пулев, който я е наранил с многократните си изневери и предателства. Очевидно е време за нов старт в живота ѝ, а Букурещ е място, което тя харесва още от времената на първите си проекти с румънския изпълнител Кости. Песните, които записаха двамата, бяха тотални хитове не само в България, но и като цяло на Балканите. Кой знае - може би новото местожителство ще даде и нов тласък на кариерата ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Цеца пребори коронавируса!