Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци: Откривате истинската си любов през юли

Драги Раци, много от вас могат да бъдат успешни във всичко през юли, защото това е вашето правило и най-доброто време на годината, от което да се възползвате.

Лунното затъмнение на 5 юли ще се случи във вашия 7-и дом и ще засегне сферата на брака, отношенията или собствеността. Промени могат да настъпят на работното място, в семейния живот или в живота на съпруг / съпруга. Тези промени предполагат завършването на някакъв етап. Това може да е регистрация на отношения или развод, подялба на собственост. Ако е в бизнес сферата – завършване на проект или разваляне на бизнес отношенията.

Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли, което ще ви направи склонни към прибързани ходове и вземане на решения без достатъчно обмисляне. Слънцето ще формира опозиция с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли, което ще ви създаде сериозни проблеми и разногласия в отношенията ви с бизнес партньори, ако имате такива. Ще срещнете затруднения с тях. Засега не можете да разчитате на увеличение на доходите, по-добре да контролирате парите си и да отхвърлите излишните разходи. През този месец може да страдате от действията на някои хора, които се опитват да ви използват или манипулират.

Вашето здраве ще бъде стабилно през първата половина на юли. Трябва да се движите повече и да практикувате ежедневни физически упражнения. През втората половина на юли е възможно да се появят болки в гърба и ставите или урологични разстройства и неразположения.

Ретроградният Сатурн, който управлява вашето поле на любовта, се връща отново на 2 юли в знак Козирог. Вашият партньор ще поиска повече внимание от вас. Трябва да вземете това на сериозно и да се опитате да работите заедно, за да реализирате онези съвместни планове, които не сте успели да постигнете в предишния период. Ще ви трябва повече търпение и постоянство. Ще срещнете временни разногласия.

Венера ще транзитира през вашия 12-и дом. Ще станете по-затворени и в същото време мистериозни. Старайте се да бъдете топли и приятелски настроени към всички около вас. Ще бъдете завладени от носталгия и спомени за връзка, която сте имали в миналото. Човекът, когото ще срещнете на публично място, ще ви напомни за бившия ви партньор/ка.

Астрологичната прогноза предвещава много срещи и интересни запознанства. Много ще зависи от това как изглеждате – затова обърнете достатъчно внимание на външният си вид! През първата половина на юли влиянието на Венера рязко ще се увеличи и това ще се отрази на настроението ви, ще имате желание да се забавлявате.

Четете още: Близнаци, юли ви носи много успехи!