Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, внимавайте на кого споделяте тайните си днес

Овен – Бъдете внимателни при работа с документи, отчети, подписване на книжа. Трябва да обърнете по-сериозно внимание на здравето и на почивката. Ще получите приятни комплименти и това ще повдигне самочувствието ви.

Телец – Използвайте правилно енергията си. Не се отказвайте от това, за което се борите, дори да означава да промените стратегията си. Намерете правилните думи и жестове, за да преодолеете напрежението в отношенията си.

Близнаци – Когато уточните какви са вашите приоритети, несъмнено ще вземете правилните решения. Вие копнеете за интелектуални предизвикателства и вероятно ще започнете проект, който изисква мислене и творческа работа.

Рак – В личен план нещата изглеждат спокойни, даже при повечето от вас ще се появи желание за флиртуване. Със спонтанните си действия ще очаровате някого, така че внимавайте да не предизвиквате ревност у партньора си.



Лъв – Оптимизмът и веселието, характерни за вас днес, ще ви помогнат да спечелите благоволението на другите. В някои моменти може да срещнете трудности, но въпреки това влиянието на положителните тенденции преобладава и вие добре ще го чувствате.

Дева – По-добре да овладеете неудържимата си активност и да внимавате да не пропускате важни подробности. Положението може бързо да се промени, ще трябва да реагирате своевременно на новите ситуации.

Везни – На работното място се опитайте да бъдете по-спокойни. Наблегнете на качеството, а не на бързината, с която можете да работите. Внимавайте на кого доверявате личните си тайни и малките проблеми.

Скорпион – В този ден много неща се развиват във ваша полза, дори не е нужно да предприемате решителни действия. Звездите подготвят приятна изненада за много от вас, така че бъдете активни - срещайте се с хора, общувайте.



Стрелец – Хубаво е да сте оптимисти, но понякога трябва да гледате по-реалистично на нещата. Обърнете повече внимание на вашата диета и начин на живот. Ще трябва да потърсите моменти на уединение, за да обмислите идеите си и да преоткриете себе си.

Козирог – В професионалната област ще се гордеете с решенията, които сте взели в миналото - резултатите ще станат очевидни. Вашето невероятно самочувствие може да ви вкара в някои недоразумения. Хубаво е да сте по-сдържани и избягвайте да спорите особено с началниците си.

Водолей – Днес ще се откроят добри възможности. Можете да поемате премерени рискове и да експериментирате. Ще градите планове за новите си идеи. Чувствайте се свободни да казвате, каквото искате, но се старайте да не засягате другите.

Риби – Звездите ви дават много енергия, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се желание за активно действие. Проявете повече въображение и творчество.