Автор
Веселина Петрова

Джулиана Гани празнува гола в тузарско джакузи

Джулиана Гани се радва на щастлив брак отскоро. Но връзката ѝ със съпруга ѝ Илиян датира от точно две години. И русото изкушение не пропусна да зарадва почитателите си в Инстаграм със секси снимки от почивката, която двамата си подариха по повод годишнината от началото на връзката им. Двамата споделиха и видео.

И ако други дами получават тенджери и тигани за празника, Джулката получи горещо преживяване край джакузито.

View post on Instagram
 

Изненадите за Гани започнали още с влизането в хотелската стая. Романтичният фитнес инструктор подготвил романтична украса от свещи, които жената до него обожавала. Джулката призна, че е имала малък инцидент с тях, след като в опита си да влезе във ваната, перлите от роклята й са се запалили... Нооо... Романтиката изисква жертви.

"Когато обичам го правя с цяло сърце! Когато се смея е така, защото наистина това изпитвам! Ако се усмихвам, никога не е лицемерно! A, когато си почивам, е наистина качествено и на най-прекрасните места!", написа Гани.

View post on Instagram
 

Любовта между Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов пламна още докато тя бе омъжена за Станимир Ташев. През 2019-а двамата се сгодиха, а в последния ден от миналата година станаха родители на прекрасния малък Давид.