Ирина Шейк шашна света с прозрачно бельо (снимки и видео)

След като през май Ирина Шейк разгорещи страстите, публикувайки на профила си в Инстаграм поредица от снимки, демонстриращи великолепните извивки на тялото ѝ, сега бившата половинка на Брадли Купър реши отново да провокира със серия далеч по-предизвикателни кадри и видеа.

View post on Instagram
 

Този път моделът от руски произход позира пред фотообектива и камерата за рекламната кампания на марката за бельо Intimissimi. Разбира се, облечена по бельо, но не какво и да е, а… прозрачно.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

„Невидим сутиен от тюл, който приляга като втора кожа“, пишат от бранда към промоционалното видео в Инстаграм. На него Ирина представя комплект сутиен и бикини - елемент от новата колекция секси прозрачно бельо на марката.

View post on Instagram
 

Междувременно Шейк отглежда 3-годишната си дъщеря с бившия си съпруг – актьора Брадли Купър, с когото официално се раздели миналото лято.

В интервю за британския Vogue тогава синеоката брюнетка каза, че това е било неизбежно: "Мисля, че във всички страхотни връзки даваш най-доброто и най-лошото от себе си, такава е човешката природа. Двама страхотни хора не винаги правят една страхотна двойка."

Ирина Шейк и бившият ѝ брачен партньор - актьорът и режисьор Брадли Купър

Четете още: Ел Макферсън със супер тяло на 56 - защо сега е по-щатслива, отколкото на 30