Чарлийз Терон рядко дава интервюта и още по-рядко говори за личния си живот. Наскоро обаче 44-годишната звезда по изключение сподели с журналисти защо не си търси мъж и защо се чувства добре сама.

View post on Instagram
 

Чарлийз веднага уточни, че сърцето ѝ е свободно и че не планира в близко време да го посвети на мъж. Тя подчерта, че не се чувства самотна, защото има най-важната любов в живота си – двете си деца Джаксън и Огъста. Освен това актрисата постоянно е заета на снимачната площадка.

„В моя живот просто няма място за нещо такова. Личният живот е нещо много сложно, когато си самотна майка с кариера“, признава Чарлийз.

Актрисата е сигурна, че не е нужно да излиза с някого, само защото за обществото една самотна жена заслужава съжаление. „Много момичета сами си създават проблеми, занимавайки се с връзки, от които нямат нужда. Аз лично не мога да кажа, че в живота ми липсва нещо. Не си търся активно партньор, макар че някой ден може и това да поискам“, споделя Чарлийз.

View post on Instagram
 

Терон добавя, че дори и да срещне подходящия мъж за себе си, ще му предложи гостуващ брак. „Мисля си, че бих го убедила да си купи къща наблизо. Спомням си, че обществото много се учуди на признанието на Гуинет Полтроу, че с мъжа ѝ не живеят заедно. Аз пък тогава разбрах, че това е най-подходящият вариант за мен“, казва актрисата.

В същото интервю Терон опроверга слуховете за любовна връзка с Брад Пит и за подновяване на отношенията си с Шон Пен, на които по нейни думи тя никога не е държала особено. Чарлийз не смятала да се омъжва за Пен и като цяло сватбата никога не е била нещо важно за нея.