Автор
Десислава Недева

Защо е толкова трудно да пренебрегнеш любовта на жена Рак?

Ракът е водна зодия. Какво означава това? Представителите на водните знаци са попивателни за чуждите емоции. Това е така, защото са изключително интуитивни и сензитивни създания. И поради факта, че са истински емоционални експерти, в сравнение с другите знаци, те се превръщат в едни от най-грижовните и отдадени партньори в една връзка.



Жените зодия Рак са самата еманация на емоцията, а любовта не е нищо друго, освен емоция. Затова можем с чиста съвест да заключим, че те са любовта. А любовта е онова велико чувство, което изпитваш само към един човек и го показваш постоянно по хиляди възможни начини. Защото не е достатъчно само да обичаш, важното е другият човек да усеща твоята любов.

След като жената Рак реши, че искрено обича някого, тя започва малко по малко да отваря черупката си и да разкрива истинската си същност пред обекта на своята любов. Тя с охота ще показва своята загриженост в елементарни жестове като напомняне да си вземе якето, когато се очаква навън да застудее или да му приготви вкусна супа, когато не се чувства добре. Нейното вродено чувство за емпатия и съпричастност носи на връзката усещане за топлина и уют. Всеки се чувства удобно в компанията ѝ и не иска никога да напуска това блажено състояние, когато тя е наоколо.



Да бъдеш съпричастен към проблемите и радостите на друг човек е висша форма на приятелство и любов, която жената Рак владее до съвършенство. Тя винаги съумява да се постави на мястото му и да влезе в неговите обувки, преди да го съди прибързано. Най-напред ще вземе предвид чувствата на своя партньор, ще се опита да ги разбере, след което ще измисли оптимално справедлив вариант за разрешаване на казуса. А топлината, с която прави всичко това, създава впечатление, че цени, уважава и истински обича човека до себе си.

Възлюбените на жените Раци са късметлии, независимо дали го осъзнават или не. Когато са в компанията на своите кралици, те се чувстват у дома, на най-сигурното и уютно място на света. Подсъзнателно знаят, че каквото и да се случи, тя ще бъда там, за да оправи нещата, с нежна усмивка, силен характер и топла длан, протегната винаги към тях. Каквито и изпитания да ви предложи съдбата, упорството и постоянството на жената Рак няма да позволят връзката ви да се разпадне толкова бързо и лесно. Ако вътрешно е убедена, че и вие я обичате искрено и дълбоко, нищо не е в състояние да я спре да се бори за щастливото ви бъдеще заедно.

Жената Рак е романтична натура и колкото обича да глези своя любим, толкова държи и да получава същото внимание и специално отношение. Тя не е от тези жени, които се влюбват бързо и лесно, само с един комплимент и мил жест. Тя избира със сърцето и ще го подари на своя избраник, само когато е напълно сигурна в своите и негови чувства. И когато късметът ги събере заедно, в живота им се настанява тази романтика, която сме гледали само по филмите. И тъй като любовта на Рака е дълбока и разтърсваща, тя може да придобие леко обсебващи нюанси, чувство за собственост, ревност и безобидни драматични сцени от време на време. За щастие нищо, което да не може да се преглътне, а емоционалните ѝ реакции са само още един белег за това колко много ѝ пука за човека до нея. Веднага щом той свикне с променливото ѝ настроение и двамата съумеят да открият баланса в своите взаимоотношения, тя ще му бъде вярна до края на дните си.



Сексът с жената Рак е чувствен и романтичен. Тя е отворена към нови и вълнуващи изживявания в леглото и е готова да направи всичко, за да задоволи своя партньор. Обожава любовната игра, но когато тя е водещата в нея, защото се има за виртуоз в тази област. Сигурна съм, че никой мъж не желае да ѝ присвои титлата. Да правиш любов се нея, вероятно е най-страстното изживяване за всеки мъж.

И накрая само ще ви помоля да не бъркате нейната силна емоционалност със слабост. Спомнете си, че символът на зодиакалния ѝ знак е ракът, който има наистина твърда и здрава черупка. Интуицията му го предпазва от това да бъде често нараняван от злонамерени хора, а щипците му служат за перфектно оръжие при самоотбрана. А когато почувства, че е бил използван, непоколебимо ще си тръгне от връзката, независимо колко много е хлътнал.

Такава е жената Рак в любовта – горда, смела и категорична.

Четете още: Влюбената жена Телец е като вулкан под купчина лед