Как се стигна дотук: Меган е притеснена, че Арчи няма приятели

Меган Маркъл е силно притеснена, че синът ѝ Арчи не общува достатъчно със свои връстници. Тази информация съобщи на британските медии близък приятел на херцозите на Съсекс.

“Меган ми сподели, че Арчи има нужда да усвои емоционални и социални навици на общуване и да бъде сред свои връстници. За нея най-добрият вариант би бил тя и Арчи да посещават бебешка група, където да се срещат на живо с други майки с деца. Това би дало на детето възможността да си играе в подходяща среда и да развие мозъка си” - споделя неназованият източник.



Маркъл обаче била наясно, че е твърде известна, за да има възможността да прави такива нормални за останалите майки неща. Тя разкрила, че дори да не живееше в условия на пандемия, няма как да посещава подобни места.

View post on Instagram
 

Меган, принц Хари и едногодишният Арчи живеят в имение в Лос Анджелис от месец март насам. То е собственост на холивудския магнат Тайлър Пери. Семейството спазва изолацията и прави изявленията си онлайн чрез различни дигитални приложения.

След решението на Меган и Хари да се отделят от кралското семейство и да заминат за Америка, синът им няма възможност да се опознае и да контактува и с братовчедите си - принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луис.

Наскоро пък най-добрата приятелка на Меган Джесика Мълроуни се забърка в расистки скандал, след като се скара с чернокожа инфлуенсърка в Instagram. Маркъл не коментира сагата, но нейни близки споделят, че е изпаднала в ужас от факта, че името ѝ би могло да бъде замесено в подобен тип разпри. Това пък означава, че социалният кръг на семейството става все по-стеснен и за Арчи ще става все по-трудно да си изгради и намери собствена среда.

View post on Instagram