Автор
Десислава Недева

10 цитата за любовта, които описват перфектно зодия Рак

Управляван от Луната, знакът Рак се характеризира с променливо настроение и емоционална и нестабилна натура. Въпреки това представителите на тази зодия са толкова предвидими в своето непостоянство. Те ще изградят с непоколебима вяра и любов своя дом и няма да позволят на никой и нищо да разруши неговите основи.



Какво точно се крие зад привидно крехката същност на Рак, разберете със следващите 10 цитата, които сами говорят за неговия характер.

1. „Раците не са педанти, те са перфекционисти. Те винаги избират качеството пред количеството.“, Лин Рошел

Ракът никога няма да се задоволи с посредствения живот и посредствената любов. Те си поставят адекватни и постижими цели и не се спират пред нищо, докато не ги постигнат.

2. „Направете ми една услуга. Винаги оставяйте един Рак да избере кое е най-подходящото нещо за него.“, неизвестен автор

Представителите на тази зодия са интуитивни и упорити и никога не позволяват някой друг да взима важни решения в живота им вместо тях. Те се справят достатъчно добре, повярвайте ми.



3. „Раците са абсолютни глупаци, когато става въпрос за любов.“, Оливия Ланг

Въпреки че в живота са доста оправни и пробивни, когато стане дума за любов, те сякаш забравят цялата мъдрост и интуиция, на която са способни. „Любовта е сляпа“ е сентенция, измислена вероятно от представител на тази зодия.

4. „Със сигурност има причина, поради която наричат Раците „лунатици“. Фазите на Луната наистина ги побърква.“, Дивина Грейс

Това е една наистина непредсказуема зодия. Мъжете от този знак могат един ден да ви предложат да свалят Луната за вас, а на следващия да си я вземат обратно. Нищо лично, те просто са си такива.



5. „Всички представители на зодия Рак имат майчинско чувство към света. Дори мъжете.“, Линда Гудман

Изначално Ракът се стреми да се погрижи за всичко и всички на този свят. Дали ще бъде дете, съпруг, приятел или непознат от улицата, за тях няма никакво значение, важното е да се уверят, че всички са добре и се чувстват сигурни и в безопасност.

6. „Отмъщението е най-добрият начин, с който Ракът приключва недовършените си дела.“, Арнолд Матсън

Никога не подценявайте представителите на зодия Рак. Да, те са толкова чувствителни, колкото изглеждат, но когато се отнасяте зле с тях, бъдете сигурни, че рано или късно ще ви го върнат.



7. „Трудно е да загубиш приятел от зодия Рак, но ако много се постараеш, със сигурност ще се случи.“, Рийз Дантън

Раците са изключително съобразителни и състрадателни приятели, но не понасят, когато някой се опитва да се възползва от тяхната грижа и добрина. Веднага щом усетят користни цели и лошо отношение, непоколебимо ще си тръгнат и никога няма да погледнат назад.

8. „ Няма средно положение при Раците. Винаги е или всичко, или нищо.“, Марица Мендоза

Раците са заклети идеалисти и непоправими романтици в любовта. Ако не усещат с цялото си сърце, че това е правилният човек за тях, изобщо няма да си губят времето да се занимават.



9. „ Ако не сте на страната на Рака, свършено е вас.“, неизвестен автор

Бъдете сигурни, че ако не ги подкрепяте и не им сътрудничите във всяко едно начинание, нямате място до тях.

10. „Раците винаги са влюбени в нещо или някой.“, Сандра Джаксън

Раците имат здравословно самочувствие и самоувереност и не си падат по игричките и манипулациите в любовта. Знаят какво искат и как да го постигнат. Затова и вечно са на гребена на романтичната вълна. Вечно влюбени в живота.

Четете още: Защо е толкова трудно да пренебрегнеш любовта на жена Рак?