Сашо Кадиев, любимият син на актрисата Катерина Евро, се е сдобил с ново, секси возило. От няколко месеца той се вози в красив оранжев кабриолет и е много щастлив.

Преди няколко дни той бил забелязан да се движи с новата си придобивка по столичния бул. „България”, писа "Блиц".

View post on Instagram
 

Останалите шофьори го поздравявали с бибиткане, а Сашето им отговарял с усмивка.

Макар и нов, ярко оранжевият автомобил на популярния актьор вече е с леко огънати и издраскани ламарини в задната лява част. Пораженията са били нанесени преди няколко седмици от друго МПС, което се натресло в маздата на Кадиев.

Интересен факт е, че наскоро Сашо призна, че не желае да сключва брак с майката на дъщеря си, тъй като не бил убеден, че в нейно лице е срещнал точната за себе си половинка. „Заедно сме от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата с Таня сме открили онази, голямата любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души си гледат часовниците и се разправят за сметки и за това кой ще гледа детето, любовта трудно ще възтържествува”, шокира с откровението си Кадиев.

View post on Instagram
 

От друга страна той доста романтичен, когато говори за любовта... Преди броени дни написа в своя Инстаграм профил: "Чувстваме се добре, когато вършим онези неща, които ни дават смисъл, които ни дават възможност да изразим себе си свободно. Чувстваме се добре, когато знаем, че ни обичат, защото сме добри, защото даваме от себе си. Човек може да бъде щастлив, когато научи кои е и накъде е тръгнал. И макар животът ни да е изпълнен с трудности, макар често да се чувстваме несигурни и нерешителни, едно е ясно - любовта и работата ще ни отведат към блаженството."