Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, август ви носи любов!

Първите дни на август ще бъдат доста стресиращо начало за вас в сферата на бизнеса, тъй като Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн, преминаващи през вашата сфера на работа и кариера, което ще окаже голям натиск върху вас за изпълнение на приоритетните ви работни задачи.

Някои ще трябва да вземат важни решения за големи инвестиции набързо, което може да причини загуби и да окаже отрицателно въздействие върху прогреса ви в кариерата.
Марс ще направи квадратура с Плутон на 13 август и ще ви донесе редица трудности при разработването на приоритетни работни задачи. Избягвайте конфликтите с началниците, защото често ще бъдете провокирани на работното място. В средата на месеца тригонът на Слънцето и Меркурий с Марс ще ви донесе щастливи обстоятелства, с помощта на които ще можете да преодолеете трудностите и да укрепите своя авторитет и позиции.

Ще имате достатъчно енергия, за да се справите успешно с всичко, което се очаква от вас. Квадратурата на Марс със Сатурн на 24 август ще ви донесе трудности и забавяне в делата.

Влизането на Венера в знака на Рак на 7 август ще ви подсигури повече време за дома и семейството. Ще прекарате повече време заедно с партньора си и децата, ако ги имате. Подходящо е да отидете на съвместна ваканция. През втората половина на август планетата на любовта ще направи секстил с Уран и ще ви позволи да внесете нещо ново в отношенията си с партньора си, което ще ви донесе положителни промени и ще внесе свежест във връзката.

Ако сте необвързани, голяма е вероятността да се влюбите.


На 26 август обаче предстои опозиция с Юпитер, което ще доведе до малки разногласия.

Първата половина на август ще имате спад на имунитета и здравето ви ще е по-деликатно. Възможни са храносмилателни проблеми, дихателни проблеми, инфекции на пикочните пътища и болки в гърба и шията, особено ако прекарвате много време седнали. Необходими са превантивни мерки и повече почивка. Втората половина на месеца здравето ви ще се подобри и стабилизира.