Мис България 2015 определено може да се похвали с широки пръсти и забележителен талант за прахосничество. Само няколко минути бяха нужни на Радост Тодорова, за да олекоти тежестта на портфейла си с цели 20 хиляди лева!

View post on Instagram
 


Сцената се разиграла в ЦУМ – Москва, където родната красавица трескаво щъкала из етажите и щедро се раздавала на продавачите.

С парите обаче Радост си накупила само няколко придобивки, пише в. „България днес”. Но явно на доста тлъста цена, добавяме ние.

View post on Instagram
 


Прекрачвайки прага на луксозния магазин,Тодорова имала конкретна цел - да си набави определени неща, допълва изданието. По думите ѝ всичко било преценено. Но макар и да се възползвала от отстъпките и промоцията тип „вземи 3, плати 2”, сумата, за която се бръкнала, не била никак малка. Е, въпреки раздялата си с нея, миската се сдобила с нова чанта, чифт обувки и няколко парцалки. Найс, а?

View post on Instagram
 

Младата дама инвестирала вече само в известни и скъпи марки, а не в нискобюджетни такива, които експлоатират деца при производството на артикулите си, поясняват още от медията.

По отношение на баснословната сума изхарчени пари, Тодорова уверява, че събирала имането в продължение на месеци заради престоящото ѝ пътешествие до руската столица, известна още и като един от най-скъпите градове по света.

Апропо, от известно време насам нашенката живее в руския град Тула. Тя се премести там, за да е близо до любимия си – национала Георги Костадинов, който играе за тамошния отбор - факт, който навява на мисълта, че виновници за щедрите пазари на миската са не нейните спестявани стотинки, а хонорарите на половинката ѝ, гадаят от изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Бременната Луиза Григорова захвърли дрехите