Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Септември ви носи любов, скъпи Овни

Както винаги, септември е един от най-важните месеци в годината за Овен. Слънцето в знак Дева и в 6-и дом на хороскопа ви (работа, работа и здраве), дават възможност на този знак сериозно да се включат в своите дейности.

Всички мисли на Овен през септември ще са посветени на работата и всички други области на живота ще избледнеят на заден план. Много е вероятно да ви бъдат поставени нови задачи, допълнителни отговорности или някои от вас да преминат на непълно работно време. Успехът ви до голяма степен ще зависи от вашата самодисциплина.

Не забравяйте да отделяте време и за почивка, защото без почивка човек не може да функционира дълго време. Трябва да се грижите за вените, кръвообращението или очите си. Може да имате и проблеми с бъбреците през месеца.

Влиянието на Марс може да се усети в живота ви този месец. Ще бъдете по-агресивни в подхода си и ще наблягате на практичността.

Що се отнася до работата, този месец имате възможност да напреднете. Готови сте да работите, докато не постигнете целите си. Няма да имате контрол над някои бизнес/делови предизвикателства, така че ще се чувствате малко несигурни. Внимавайте какви отношения имате с колегите си, защото екипната работа ще ви бъде от голяма полза този месец.

Марс в Овен може да разкрие агресивни и огнени аспекти на вашата личност, а Сатурн в Козирог ще ви позволи да видите трансформациите и еволюцията, които ви очакват в бъдеще. Ще придобиете голяма решителност и сила да приемете промените, както и смелостта да започнете отначало.


През този месец няма да има непреодолими пречки. Ще имате космическите енергии на своя страна. Следователно, ще влагате страст във всичко, което правите и ще постигнете почти всичко, което си поставяте за цел.
Личният чар, както и способността ви да съблазнявате са неизчерпаеми и ще изпъкнат още повече през този период.

Ще се отворят широко вратите на любовния живот към играта на съблазняване. Радвайте се на всеки момент.