Тази година е доста напрегната за всички ни, а лятото е към края си и точно сега е време за равносметка, която всички представители на зодиака могат да си направят.

Ето и няколко съвета как да постъпите:

Овен: Знайте кога е дошъл моментът да оставите споровете

Овните по природа са безстрашни и огнени, те никога не се отказват от предизвикателствата, които срещат по пътя си. Когато обаче насреща стои партньорът им, е много за тях да избират битките си. Поради състезателната им натура Овните често са доста настъпателни и предизвикателни, което може да накара близките им да се затворят в себе си. Овни, знаем че ви е трудно да дадете стъпка назад, но когато сте влюбени е много важно да си дадете сметка, че няма как винаги да става това, което само и единствено вие искате.

Телец: опитайте нови неща

За Телците предвидимото винаги е за предпочитане пред неочакваното. Те са фиксиран земен знак и за тях често не е нужно да раздвижват нещата в ежедневието си. Все пак защо да поправяме нещо, което не е счупено? За съжаление обаче това, което е удобно за Телците, често е се превръща в скука и еднообразие за техните партньори. За всеки е трудно да излезе от зоната си на комфорт, но за Телците е особено важно да поддържат връзките си свежи и да не ги е страх да избягат от ежедневното статукво.




Близнаци: Живейте в настоящето

Близнаците са социални животни и обичат да са свързани с околните непрекъснато. Те често могат да скролват непрекъснато в социалните мрежи, докато участват в шест различни чата и се чуват поне по няколко пъти с приятелите си на ден. Тази динамика може да накара половинката им да се чувства изоставена. Затова е много важно за Близнаците да оставят телефона и контактите си настрани и да дадат на любимия си своето фокусирано внимание. Живейте в настоящето, Близнаци!

Рак: Вярвайте на приятелите си

Раците са чувствителни и раними, освен това те лесно се обиждат и се чувстват засегнати. Когато някой ги нарани силно, те никога не забравят болката, именно поради тази причина да спечелиш доверието на един Рак е много трудно. Докато един Рак не отвори сам сърцето си и не повярва на партньора си, че неговите намерение са добри, те никога не успяват да изживеят любовта напълно.

Лъв: Споделете светлината на прожекторите

Лъвовете са свикнали да бъдат в центъра на вниманието, но е време да се научат, че когато са във връзка не може винаги тя да се върти около тях самите. Представителите на този зодиакален знак са родени за лидери и винаги заемат ръководната позиция с радост. Дори ако партньорът им няма нищо против те да бъдат водещи във вразката им, е много важно Лъвовете да се убедят, че са взели под внимание мнението и идеите на своята половинка.



Дева: Приемете партньора си

Девите са амбициозни по природа и имат високи стандарти, понякога не могат да се въздържат да проектират собствените си очаквания върху своята половинка. Те обичат да помагат на хората, за които ги е грижа, но трябва да запомнят, че има разлика между “помощ” и “поправяне”. Време е Девите да приемат партньора си такъв какъвто е, а не да си мечтаят за това, което може да бъде, когато достигне пълния си потенциал.



Везни: Кажете си това, което ви тежи

Везните обичат баланса и по всякакъв възможен начин се стремят да избегнат конфликтите. В стремежа си да угодят на своите партньори, Везните често забравят, че и те имат свои нужди. За да избегнат едностранчивите връзки, е важно представителите на този зодиакален знак да не забравят, че не е нужно винаги да се съгласяват с партьора си. Конфликтите не винаги са нещо лошо - те всъщност могат да бъдат здравословни за една връзка.



Скорпион: Погледнете от добрата страна на нещата

Скорпионите често виждат чашата наполовина празна, а точно това поведение би могло да саботира връзките им. Затова ви съветваме да се фокусирате върху позитивната страна на случващото се. Да, наистина има неща, които биха могли да се объркат, но един Скорпион никога не би могъл да разбере пълния потенциал на една връзка, ако не се отвори за всички възможности.

Стрелец: Премислете няколко пъти, преди да говорите

Една от най-положителните черти на Стрелците е тяхната искреност, но те често нямат никакъв филтър, което означава, че често не мислят за последствията. Добрият партньор винаги трябва да бъде отворен и искрен, но между честен и нетактичен има тънка граница, за която Стрелците е добре да се замислят.

Козирог: Приемете неочакваното

Животът не винаги се развива по план, а това е истински кошмар за Козирозите. За тях е трудно да се адаптират към промените, а това може да е застрашаващата сянка, която пада върху взаимоотношенията им. Те са толкова съсредоточени върху плановете си, че забравят да се наслаждават на момента. За Козирозите е много важно да се научат да пускат контрола върху ситуацията, така животът им в партньорски отношения би бил много по-лесен.

Водолей: Бъдете емпатични

Водолеите имат славата на безчувствени, а това се дължи на факта, че често прекарват толкова много време в собствената си глава, че не успяват да забележат емоциите на своите партньори. Водолеите са много интелигентни и обикновено се опитват да намерят рационално обяснение на проблемите на своите половинки, отколкото просто да предложат подкрепа. За тях е изключително важно да се научат да изслушват и да бъдат емпатични.



Риби: Вижте реалните черти на своя партньор

Рибите са романтични и мечтателни, често им се случва да гледат на света през розови очила, особено когато става въпрос за тяхната половинка. Затова имаме едно предупреждение за представителите на този зодиакален знак: идеализирането на партньора не прави услуга на никой от двамата. Това само ще ви накара да бъдете разочаровани, когато партньорът ви е себе си. Обичайте го с неговите недостатъци.