Булка се усамоти със свекъра си навръх сватбения си ден. Ето какво направи младоженецът...

Светът е пълен с какви ли не истории, от които свят да ти се завие. Коя от коя по-потресаваща, скандална и... пиперлива... Точно такава е и днешната ни история, която не е част от сапунен сериал (макар да прилича на такава), а житейски откъс от действителността. История, която показва до какво може да доведе едно недоразумение и как една погрешно изтълкувана ситуация, може да преобърне целия ти живот на 180 градуса. И колко малко му трябва на човек, за да направи най-голямата глупост в живота си...

Името на главната героиня в историята е Валъри, а сцената се разиграла на най-важният ѝ ден – сватбения. Сцена, в която били замесени нейният свекър, майка ѝ и... мъжът, когото избрала за свой бъдещ партньор в живота си.

Денис – това е името му – се оказал изключително ревнив и сприхав мъж. Тъкмо тази черта от характера му изиграла най-лошата шега в живота му, и точно на сватбата му. По време на тържеството дебнещото му око веднага забелязало, че булката и баща му непрекъснато си говорели и шепнели . На всичкото отгоре възрастният мъж постоянно целувал ръката на Валъри и не се отделял от нея. Денис бил много озадачен от поведението на баща си и заподозрял невъзможното – двамата имат нещо помежду си, помислил си той. В същото време майка му се намирала на другия край на залата и си нямала и най-бледа представа от заигравките на мъжа ѝ с бъдещата ѝ снаха.

На Денис никак не се понравил начинът, по който половинката му и баща му си общували по време на сватбата и я предупредил да се държи по-възпитано и да не фриволничи така палаво пред стария човек, който е и негов баща. Валъри само го погледнала учудено, засмяла се и му обърнала гръб.

Денис полудял още повече, след като едно от децата на сватбата дотичало при него и развълнувано му съобщило, че видял булката и баща му да се отдалечават сами нанякъде. Младият мъж обезумял още повече. Но това, което направил след това, наистина ще ви шокира. Обсебен от неистова ревност, той отишъл при майката на булката и ѝ казал, че е луд по нея. А тя... сякаш само това и чакала. Двамата се уединили и се отдали един на друг. Само че същата малка госпожица проследила тихомълком и тях, като видяла стаята, където влезли.

И докато Денис изневерявал на съпругата си с нейната майка, Валъри и свекърът ѝ се намирали в друга стая, където ги чакала сестрата на Денис. Там всички заедно се били захванали с опаковането на специален голям подарък – изненада за младоженеца. Всъщност затова свекърът непрекъснато шепнел на булката и ходел по петите ѝ.

Най-неприятният момент обаче тепърва предстоял. След като дълго време гостите и булката се чудели къде се бавят младоженецът и тъщата му, момиченцето, което знаело къде са, лично ги завело пред стаята.

Сами можете да си представите каква била реакцията на всички от изникналата изневиделица пред погледа им гледка, наподобяваща сцена от порно филм. Свидетелите били потресени, а сватбата - провалена. Валъри на часа подала молба за развод. А майка ѝ до ден днешен се чудела как е могла да причини подобно нещо на собствената си дъщеря! О, времена, о, нрави!