Автор
Десислава Недева

10 цитата за любовта, които перфектно описват зодия Дева

Слънцето вече се намира в знака Дева и ни изгаря с прословутия си перфекционизъм и стремеж към съвършенство. Да обичаш представител на тази зодия е трудна задача, но пък си заслужава. Жените Деви са отдадени с цялото си същество само на един мъж и може да вгорчават понякога дните му, но придават на съвместния им живот сладък и неповторим привкус.

Нека сега се опитаме да опишем тези прелестни създания с 10 любовни цитата за тяхната зодия:

1. „Каквото и да правех, никога не бях достатъчно добър за нея“. Анонимен автор

Почти е невъзможно да угодиш напълно на жена зодия Дева. Тя е изискваща и капризна и поставя прекалено високи изисквания към своите любими.

2. „Девата не познава такова понятие като „сива зона“. Анонимен автор

Представителите на тази зодия притежават страстна натура и винаги са на 100% във всичко, с което се захванат. Нито повече, нито по-малко.



3. „Те винаги ще ви казват истината, а не това, което очаквате да чуете“. Анонимен автор

Девата само в редки случаи ще остави мнението, което има по даден въпрос, за себе си и то само когато смята, че след това ще съжалява за прекалената си откровеност.

4. „Жената Дева е като Желязната Лейди. Тя е готова да поведе и война, но ще остане винаги вярна на принципите си“. Анонимен автор

Тази зодия е една от най-преданите и тя никога няма да изневери на партньора си. Ако не го обича, просто няма да бъде с него.



5. „Девата е сладко-горчива и винаги на ръба на нервна криза“. Анонимен автор

Жените от тази зодия са най-нежните, любящи и загрижени партньори, но могат да превърнат живота ви в ад, ако не им угаждате подобаващо. Те са невротични натури и обичат лукса и спокойствието.

6. „Тя не се занимава с хора, които ѝ губят времето, но за стойностите ще продаде и душата си на дявола“. Анонимен автор

Девата мисли винаги логично и за нея е непривично да търпи присъствието на някой, който я кара да се чувства нещастна.

7. „Нямам потребност да доказвам нищо пред никого. Правя единствено това, което сърцето ми подсказва и съм концентрирана върху посланието, което искам да предам на хората. Аз сама управлявам света, в който живея“. Бионсе



Девата не е толкова уверена в себе си през целия си живот. Но когато открие искрата, която я мотивира, тя успява да превърне всяка своя мисъл в реалност.

8. „Много по-впечатляващо е другите да забелязват талантите ти, без твоя помощ“. Джудит Мартин

Девата придава вид на скромна персона и не обича да изтъква сама качествата, които притежава. Но ще ви цени дълбоко, ако ѝ правите комплименти малко по-често от нормалното.

9. „Вие го наричате отбранителна позиция, аз го наричам проверка на фактите“. Анонимен автор

Ако преценят, че не сте разбрали гледната им точка, те ще ви донесат вода от девет кладенеца, но ще ви убедят в правотата на тяхната позиция. И причината не се крие, че самите те не са убедени в идеите си. Просто така функционира техният мозък.



10. „Ако излъжете Дева, не си губете времето в поднасяне на извинения. За нея вече сте мъртъв“. Анонимен автор

Най-нетолерантната зодия към скриване на истината, това е Девата. Запомнете го веднъж завинаги, за да избегнете разочарования и излишни мелодрами в опит да си я върнете обратно. Невъзможно е.

Четете още: От днес: Меркурий прави живота ни лесен като песен