Диляна Попова разгорещи мрежата със секси снимки от морето

Тя е красива. Тя е секси. Мъжете въздишат по нея. Но нейното нежно излъчване е строго, но в същото време изключително секси.

За една част от феновете половинката на Асен Блатечки служи за пример на всички останали жени, за други тя е вдъхновение, на което се стремят да подражават, а трети я определят като истинска богиня. Без значение от точния подбор на думи, факт е, че много хора искрено ѝ се възхищават... и определено има защо.

Наскоро сексапилната брюнетка сподели в профила си в Инстаграм няколко страхотни кадъра, които предизвикаха куп коментари от почитателите. Снимките са направени на родното Черноморие и излъчват невероятен летен сексапил.

View post on Instagram
 

На кадрите тя позира облечена в цял бански, приковаващ вниманието с дълбоко деколте, стигащо почти до талията.

"Страхотна", "Прекрасна" и "Уникална" са само една малка част от коментарите, към които се присъединиха и Никол Станкулова, и Евгения Джаферович.

View post on Instagram
 

Преди няколко дни Диляна разкри, че има белег върху кожата си, който отказва да заличи. "Моята кожа разкрива историята ми. Да прегърнеш несъвършенствата си е по-важно, отколкото да ги прикриеш", категорична е тя.