Дара умира от страх - изгуби телефона си, пълен с голи снимки

Любимката на тийн аудиторията - Дара, е силно разтревожена. Певицата е изгубила дамската си чанта, в която са документите ѝ за самоличност и мобилния ѝ телефон, написа "България днес" вчера.

Изпълнителката обяви парично възнаграждение за този, който върне изгубените ѝ вещи. Неприятната ситуация се е случила в Пловдив, както стана ясно от поста на Дара в социалната мрежа, допълват от медията.

View post on Instagram
 

"Спешно! Изгубих си чантата в Пловдив (Капана)... А в нея има важни документи и телефон. Чантата ми е черна, за през кръста. Моля, ако някой я намери да ми пише!!! Предлагам възнаграждение!", написа Дара.

Заради тревожната реакция на певицата около премеждието с чантата ѝ, почитатели веднага се впуснаха в кои от кои по-пиперливи и фрапантни версии, касаещи съдържанието в телефона на певицата.

Още в първите минути след съобщението някои не особено доброжелателни фенове започнаха да споделят, че той бил пълен с нецензурни и компрометиращи снимки. "Явно се притеснява голите снимки да не излязат на бял свят", коментират язвително те, но 21-годишната варненка не им остана длъжна, достойно и мъдро отвръщайки им с думите: "Животът се променя. Губиш любовта. Губиш приятели. Губиш части от себе си, за които никога не си подозирал, че може да ги няма. И после, без дори да го подозираш, пъзелът някак се нарежда, любовта се връща, идват по-добри приятели. Ставаш по-силен. Няма значение колко зле става положението, по-добрите дни винаги са там и винаги идват".

Днес пиблукацията липсва от профила на певицата, което най-вероятно е знак, че чантата с ценните аксесоари в нея са се върнали при своята притежатека.

View post on Instagram
 

Четете още: Дара наля 600 кубика в деколтето си