Автор
Люблена Папазова

Сашо Кадиев чукна 37 с най-важните жени

Актьорът и тв водещ Александър Кадиев отпразнува 37-и рождения си ден с трите най-важни жени в живота си- половинката Таня, дъщеря им Катерина и майка му Катето Евро. На важния ден тя показа негови стари снимки, на които освен актрисата присъства и отишлия си без време баща на Александър. Георги Кадиево почина през юли 2012 г. на 62-годишна възраст. На празника вчера бяха също най-добрите му приятели, с които са заедно още от детските години. Партито бе в ресторант на брега на морето, а след това продължи на караваната на къмпинг “Градина”, където семейството на Сашо Кадиев е на почивка цялото лято.

View post on Instagram
 

Въпреки че слухове разделят Кадиев и половинката му Таня цяло лято, двамата не спират да демонстрират любовта си. Двамата живеят без брак в дома на Евро в Кокаляне, построен от баща му. Красивата танцьорка е много близка със свекърва с, особено след като загуби майка си преди месеци.
От другата седмица Кадиев се връща на екран в „Преди обед“ заедно с Деси Стоянова и новата светска водеща Рая Пеева. Актрисата от Младежкия театър ще среща зрителите с едни от на-популярните личности у нас в техния личен преди обед - ще гостува в домовете им, ще тренира с тях в залата, ще пазаруват заедно, а когато се налага, ще гледа децата им. След залез слънце, Рая ще тръгне и на лов за любопитни истории и VIP събития. Гаджето на Явор Бахаров ще отразява събития и личности, които любимият й ненавижда.

Кадиев пък става „сървайвър“ в нова екстремна поредица. Водещият ще влезе в обувките на Беър Грилс, за да покаже какво се прави при среща с мечка в гората, кое растение е ядливо и кое-отровно, как да се измъкнете от лавина и как да сигнализирате за помощ. Деси Стоянова засега запазва мястото си в предаването и обещава интересни срещи с „Влиятелните“ – т.нар. инфлуенсъри или хората, които имат хиляди последователи в социалните мрежи. Какво ги прави успешни, какво означават лайковете им и може ли да се забогатее онлайн са само част от въпросите, които ще намерят своя отговор.

Четете още: Катето Евро подкрепи снахата, грижи се за семейството