Фолк певицата Мария шокира преди месец, като обяви, че слиза от сцената след 20 години активна кариера. Миньончето уточнии, че иска да се посвети на семейството си и сега със сигурност ще прекарва повече време в дома си. А той е изискан и уютен, както можем да видим от инстаграм профила на изпълнителката. Мария никога досега не е допускала журналисти до него. В „Биг Брадър“ тя разстроена разказа пред съквартирантите как след раздялата с вече бившия си съпруг Християн Гущеров се прибрала с дъщеря си в апартамента, който тогава бил на голи стени. Днес обаче в него всичко е на мястото си.

View post on Instagram
 

Изпълнителката е от жените, които обичат реда. Мария не един път е споделяла в различни телевизионни интервюта, че харесва обстановката около нея да бъде не само чиста и светла, но и добре подредена. В просторния апартамент липсват излишни мебели и претрупани декорации. Жилището е решено в два основни цвята - бяло и черно. Мебелите са модерни, като особено впечатление прави големия ъгло диван, идеален за почивка.Трапезарията и дневната са в едно помещение, а висока маса за хранене събира семейството и гостите.

View post on Instagram
 

Голямото огледало показва Мария в цял ръст и е идеално за селфита с нови дрехи, аксесоари и коси. Не липсва и голяма камина, която придава уют на пространството. Над виси портрет на дъщерята Марая. В същото пространство певицата е подредила и нейни рисунки.

Едно от малките цветни петна в интериора са живите цветя, които очевидно Мария обича да отглежда. Дали сега ще има повече време да ги полива и тори или слизането й от сцената е заради нов проект като „Маскираният певец“ ще разберем тази есен.

Четете още: Майката на Мария отвя щерка си със секси бюст по бански