Коя е Елчин Сангу - красавицата, която виждаме до Kъванч Татлъту

На 13 август красивата турска актриса Елчин Сангу, позната на зрителите с великолепните си червени коси, както и с ролите си на Дефне от "Любов под наем" и на Алперен от "Горчива любов", навърши 35 години.

Родената в турския град Измир, през 1985 г., Елчин винаги се е отличавала с темперамента си на общително и жизнерадостно момиче. Родителите ѝ се разделят, когато е едва на 7 години, но дори и този труден момент не успява да помрачи сияещата усмивка върху лицето ѝ.

"Детството ми бе наистина красив етап, играех си много и имах приятни моменти", ще сподели по-късно актрисата. Минутите на тъга и потиснатост днес тя лекува с музика. "Това е моят лек, кара ме да се чувствам щастлива във всеки един миг", споделя неведнъж тя.

View post on Instagram
 


След като завършва гимназия, привлечена от красотата на класическата музика, се записва да учи опера в университета в Мерсин, Турция.
"Там ме научиха на много повече неща, отколкото можех да си представя", казва тя, а не след дълго артистичната ѝ натура я отвежда в театралното училище на Сахне Тозу.

Междувременно енергичната Сангу работи като модел, превръща се в лице на няколко рекламни кампании, най-вече свързани с продукти за косата: "Производителите ги привлече червения цвят на косата ми, те смятаха, че е боядисана, но не е. Естествена е, точно като тялото ми, тъй като никога не съм си оперирала лицето или гърдите", признава тя.


През 2013 г. атрактивната Елчин получава първата си важна роля в сериала "Времето лети", където се превъплъщава в ролята на Жале. Сцените, в които красавицата пее, докато свири на пиано, предизвикват у публиката възторг от гласовите ѝ данни. Следва роля след роля, докато идва ред на превъплъщението ѝ в образа на главната героиня в турския хит "Любов под наем" - Дафне. За нея Елчин казва: "В живота си се смея много, аз съм човек, който обича да се забавлява. В това тя и аз си приличаме".

View post on Instagram
 


За своя екранен партньор в сериала - Баръш Ардуч, словоохотливата чаровница споделя: "Той е невероятен, много талантлив и това ме кара да се чувствам сигурна и защитена по време на записите с него. Атмосферата на снимачната площадка беше страхотна!"

Сред харизматичните красавци на Турция, с които Елчин има щастието да работи, е и секссимволът Kъванч Татлъту, с когото си партнира в сериала "С Русия в сърцето", през 2014 г. През 2018 г. двамата отново се събират, този път на снимачната площадка на тв новелата "Ирония на съдбата". "За мен е чест да играя редом до него, той е много скромен и винаги помага", казва Елчин за Татлъту.

Освен към работата си, Елчин е пристрастена и към пътешествията. "Обогатяващо е да наблюдаваш други култури и различни пейзажи. Да се отдалечиш от дома си за няколко седмици, ти позволява да се опознаеш, да се усъвършенстваш",
разказва тя.

На профила си в Инстаграм тя често споделя кадри от досега си до различни дестинациите, които е посетила – като се започне от Тайланд и се стигне до Лондон. Елчин не пести фотоси и от личния си живот. Почитателите ѝ в социалната мрежа са свидетели на романтичните ѝ ваканции с бизнесмена Юнус Йоздикен, с когото има сантиментални отношения от 2013 г. насам. "Това, което ме привлича най-много в един мъж, е неговата интелигентност, а не физиката му. Мисля, че красотата е нещо второстепенно, което малко по малко може да отмине", споделя красавицата.

Елчин и Юнус имат много общи интереси, но това, което най-силно ги сплотява, е любовта им към животните. Двамата дори осиновиха куче, което е главният герой на много от видеоклиповете, които пускат в интернет.

По отношение на бъдещето Сангу е от хората, които не искат да знаят какво ги очаква. Опитвам се да се наслаждавам на мига. Сангу предпочита съдбата да я изненада както лично, така и професионално, отколкото да знае какво следва оттук нататък. „Обичам изненадите, но се радвам на живота си тук и сега“, разкрива червенокосата актриса.

View post on Instagram
 

Четете още: Фенове полудяха по дъщерята на Хюрем Султан - вижте я!