Живият Кен показа нереално тънка талия, от която ще ви призлее

Живият Кен (отскоро вече Барби) е известен с фантастичния брой пластични операции, които до момента са достигнали до забележителната цифра 80. Но, за изненада или не, промените по тялото му не спират да шокират.

В момента Родриго Алвес (или Джесика, както вече се нарича) се наслаждава на лятната си почивка в Турция. Това научаваме от поста му в Инстаграм, прикрепен към снимка, която буквално ни втрещи.

View post on Instagram
 


Талията му в бански на леопардов принт е станала толкова тънка, че спокойно може да се обвие с две длани.

Странното е, че фотосът се появява едва няколко дни след като Кен сподели кадър с обичайно закръглената си фигура. Припомняме, че по-рано той премина през няколко курса на хормонална терапия и придоби не само женски форми, но и се сдоби с още някоя и друга мазнинка отгоре, та дори и с целулит.

View post on Instagram
 


Този път обаче талията му е придобила толкова ужасяващ вид, че хвърли дори и последователите му, свикнали на ексцентричните му трансформации, в потрес. Още една операция, свързана с премахване на плаващи ребра, чудят се те. Обикновено Кен не се колебае да говори за това и да качва снимки и видеоклипове дори от операционната маса, но този път е запазил мълчание.

Може би пък Кен/Барби просто е затегнал по-здраво колана около кръста си? Като се има предвид, че преди две години той отстрани 4 от ребрата си, постигането на подобен ефект не би било никак невъзможно.

Третата версия, предложена от последователите, е заигравката с обикновен фотошоп. Но ако снимката е обработена, и най-беглите следи от подобна манипулация биха се забелязали. А такива наистина не се виждат.

Дали Живия Кен, който отскоро се подвизава като Барби, ще благоволи в най-скоро време да повдигне завесата около новата си шокираща визия, не знаем. Можем само да притаим дъх... до следващата му стряскаща трансформация.

View post on Instagram
 

Четете още: Цената да се превърнеш от живия Кен в Барби: 75 операции и милиони долари