Автор
Веселина Петрова

Лятото на малкия Арчи - срещи в Zoom и много щастливи мигове с мама и татко

Синът на Меган Маркъл и принц Хари е едно много щастливо дете, коментират близки до семейството. Лятото, което Арчи прекара в Санта Барбара, е било изпълнено с "ангажименти". Сладурът все още не играе бейзбол, но пък усилено общува по онлайн приложението Zoom.

Според Омид Скоти, авторът на нашумялата книга за двойката, Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family (В търсене на свободата: Хари и Меган и представата за модерно кралско семейство), Арчи обичал да минава пред камерата, докато мама и тате говорят със своите партньори. Той въобще не се притеснявал от чуждите хора и дори умеел да импровизира.

View post on Instagram
 

Близки до двойката коментират, че малчуганът не страда от липса на внимание. Винаги е в полезрението на родителите си, а вероятно съвсем скоро ще започне да се занимава и със спорт.

Най-заинтересован в това отношение е таткото - принц Хари. "Много съм щастлив, че домът ни има достатъчно пространство на открито и синът ми расте на чист въздух. Знам, че за съжаление, по време на карантината, много семейства нямаха този лукс. Това, което ми липсва, са мини игрищата по ръгби, за да мога да въвлека Арчи в играта. За съжаление са ги изкупили...", казва Хари.