Автор
Пепа Попова - Пепита

Лейди Гага - лице на новия аромат на Valentino

Когато Лейди Гага и модна къща Valentino се събeрат, се случва магия. Спомнете си страхотната розова рокля с пера, която певицата носеше на червения килим на филмовия фестивал във Венеция през 2018 г., или синята фантазия, специално създадена за Златния глобус през 2019 година.

View post on Instagram
 

И двете визии, дело на дизайнера Пиерпаоло Пиколи, са оставили своя отпечатък в модната история. Именно тази невероятна синергия между двамата е причина Лейди Гага да стане лице на новия аромат на Valentino Voce Viva.

View post on Instagram
 


Модната къща представи рекламна кампания с участието на звездата, посветена на пускането на парфюма. Филмът е плод на сътрудничеството между художествения директор на Maison Valentino Пиерпаоло Пиколи, режисьора Хармъни Корин и Лейди Гага. Снимките се проведоха по време на карантината в парк близост до Лос Анджелис. Във филма Лейди Гага се появява в обемна пурпурна рокля с драперии. Парчето A Sine From Above, включено в последния й студиен албум Chromatica, е избрано за саундтрак на рекламната кампания.
Ароматът Valentino Voce Viva се състои от комбинация от италиански бергамот, мандаринова есенция, портокалов цвят, ванилови нотки и кристален мъх. Парфюмът е опакован в елегантна стъклена бутилка с розови детайли.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"Лейди Гага олицетворява свободата, самосъзнанието, чистото сърце. Участието й в тази кампания издига символичната сила на проекта на най-високо ниво. Тя е икона на цяло поколение. Желанието й за свобода, страст към изкуството, идентичност и равенство са ценности, близки до модната къща Valentino. Толкова се гордея с нашето сътрудничество", каза Пиерпаоло Пиколи за участието на любимата ни дива в проекта и продължи:
"Voce Viva е химн. Химн на красотата, индивидуалността, оригиналността и добротата. Това е химн, изпълняван от гласа на икона и изграден върху концепцията за приобщаване и състрадание. Ароматът може да предизвика хиляди емоции и се надявам, че всеки ще ги почувства, както ги усетих аз.".

Бъдете себе си, обичайте това, което сте и никога не се отказвайте от мечтите си“, казва Лейди Гага.

View post on Instagram
 
View post on Instagram