От известно време насам Галена изглежда променена, а злите езици твърдят, че външността ѝ от снимките в социалните мрежи няма нищо общо с тази на живо. Не бихме могли да отречем, че през последните седмици певицата сякаш се е сдобила с някой-друг килограм отгоре. А някои я обвиняват, че се опитва да прикрие този факт с помощта на фотошоп.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Талията на Галена съвсем не е толкова тънка, колкото бяхме свикнали да я виждаме. За нейна радост обаче килограмите са се отразили положително на деколтето ѝ. Според някои фолкдивата е качила цели 15 кг, а феновете ѝ се възмущават, че тя иска да прикрие излишното тегло и изтъкват, че все пак е майка на две деца, че е преболедувала коронавируса и сигурно месеците на изолация, в които е била длъжна да остане у дома, са се отразили на режима ѝ.

View post on Instagram
 


Галена бе напълно възпрепятствана да упражнява физическа дейност, за да успее да се пребори с коронавируса. Тя обаче продължила да се щади и след оздравяването си. Но въпреки новата си по-закръглена фигура, фолкдивата продължава да „пълни окото“ на феновете, като се облича с къси рокли и поли за участия.

Четете още: Вижте! Дали Десислава си е кръцнала носа като бившата министърка на туризма?