Луиза Григорова и най-добрата ѝ приятелка са родили в един и същи ден

Внимавайте какво си пожелавате, защото може да се сбъдне! И доказателство за това е едно щастливо събитие от живота на актрисата Луиза Григорова. Съвсем, съвсем скоро тя даде живот на първородния си син Бран и се оказа, че буквално в същия ден най-добрата ѝ приятелка, Весела Бабинова, също е родила.

Самата Луиза сподели в профила си в Инстаграм още преди седмица, че двете винаги са си представяли как ще се омъжат заедно и ще родят заедно. И точно така се случи!

View post on Instagram
 

Новината, че Весела е родила в същия ден, в който и Григорова, бе съобщена от Рая Пеева в предаването "Преди обед". Двете актриси са приятелки от цели 11 години, а Луиза споделя, че винаги са били заедно във всичко. Весела е родила момиченце, което е кръстила Йоана Зомбори.

Към момента Григорова е споделила снимка единствено на ръчичката на сина си Бран, а Весела все още не е публикувала кадър със своето дете. По време на предаването обаче, след като Рая Пеева съощби новината, Сашо Кадиев се похвали, че вече е виждал снимки и на двете бебета, тъй като актрисите са ги споделили с колегите си от Малък градски театър "Зад канала".

View post on Instagram
 

Четете още: Аманда Сейфрид родила, без никой да разбере, че е бременна