Дни след като плака на погребението на Христо Сираков, бившата му вече е в компанията на друг

Дениз Хайрула, бивша приятелка на Христо Сираков, е в компанията на мастит бизнесмен в красиво Монако. Плеймейтката заминала заедно с друга своя колежка - Ана-Мария Чернева, а поводът на пътуването им е рождения ден на Никола Димола.

View post on Instagram
 

Италианецът цени женската красота и особено тази на българските секси модели. В компанията му са били Нора Недкова и Мис България Радинела Чушева.

Частното парти за рождения ден на Димола се състояло в едно от най-тузарските заведения в Монте Карло. И докато Дениз пуска само свои снимки от фоайето на луксозен хотел, бизнесменът публикува няколко снимки, на които е в компанията на красавицата. От тях ясно си личи, че двамата са опасно близки. Дениз, която е облечена в оскъден розов латексов тоалет, не се отделила от бизнесмена цялата вечер.

View post on Instagram
 

"С моя супер български модел", пише богаташът под една от снимките с родната плеймейтка, станала известна като една от последните любими на покойния Христо Сираков. "Ах, как искам пак да те прегърна! Пак да се срещнем, знам, че ще се срещнем, дано е по-скоро", ридаеше Хайрула само преди дни, когато разбра за кончината на Сираков.

Явно 25-годишната плеймейтка е решила да гледа от розовата страна на нещата, както самата тя пише под снимката с латексовата поличка, писа "България Днес".