Нина Добрев научи нещо много важно за живота, ето какво прави тя сега!

Трябва да си признаем, че следим Нина Добрев и нейните постове в Instagram изкъсо. По всичко личи, че нашенката, която придоби световна популярност със сериала “Дневниците на вампира” е истинска почитателка на отдиха сред природата.

Само преди няколко дни брюнетката позира с любимата си сива шапка сред красив горски пейзаж, а феновете на актрисата не спряха да й правят комплименти за красивите фотоси.

View post on Instagram
 

Преди месец Нина се върна в Канада, държавата в която е израстнала, за нов филмов проект. След пристигането си тя бе подложена на 14-дневна карантина, а след като тя изтече Нина пусна стори как си прави тест за коронавирус, преди да започне работа по новия си филм.

View post on Instagram
 

По време на изолацията си Нина сподели с феновете си, че е започнала да чете книгата “Силата на настоящето” на Екхарт Толе. “Силата на настоящия момент е всичко, което имаме, нали? Този момент, точно тук, точно сега, изглежда лесно, но всъщност е много трудно, включително и за мен. Тази книга е още по-значима сега, предвид ситуацията, в която я чета. Тя ме учи да се наслаждавам на момента, на тук и сега, не на това което е било … не на това, което е могло да бъде … не на това, което ще бъде някой ден …, а точно на тази секунда”.

Нина все още не е разкрила филмът, в който ще играе в Канада, но през август съобщи пред медиите, че смята да вземе участие във филма на Netflix - Love Hard.

View post on Instagram
 
View post on Instagram