40-годишните жени задължително с по-младо гадже. Полезно е за здравето

Мнозина си мислят, че за една 40-годишна дама най-подходящият партньор би бил поне с пет-шест години по-възрастен. да, ама не. Според проучване, проведено сред 3500 необвързани, 34% от жените на възраст между 40 и 69 години се срещат с по-млади мъже. И това е едно много мъдро решение.

Има повече свободни мъже
В платформите за запознанства мъжете на възраст между 35 и 45 години обикновено вече са женени или имат сериозна връзка. За сметка на това, тези между 27 и 33 печелят първенството с най-много регистрации!

По-интересни са
Да си го кажем направо – възрастните мъже често са скучни и говорят само за работа. За разлика от тях, по-младото поколение има по-разностранни интереси като правата на животните, околната среда и модата.


По-здрави са
Сигурни сме, че всички необвързани дами около 40 полагат много усилия за външния си вид – йога, пилатес, козметика и т.н. Трудно обаче можем да кажем същото за господата на тази възраст. Повечето от тях вече са се примирили, че са „стари“, отпуснали са се и не се интересуват особено как изглеждат, стига да изкарват добри пари.

Имат по-високо либидо
Всички мъже обичат секса, но не всички могат да се похвалят, че го могат. По-младите мъже са започнали сексуалния си живот рано, което означава, че техните умения и желания често са доста добре развити. Още един бонус е, че са склонни на експерименти и са по-издръжливи!


Имат по-малко емоционален багаж
По-младите момчета имат по-малко лични проблеми в сравнение с по-възрастните мъже. Те няма да избягат, когато споделяте с тях важна за вас житейска ситуация. Всъщност, те често използват тези моменти, за да обсъдят собствените си проблеми и да поискат съвет.

Те са 100% във връзката
Когато питате по-младите мъже защо излизат с по-възрастни дами, те казват, че сексът обикновено е фантастичен, знаят какво искат от живота, интересни са и са склонни да експериментират с живота. И, нека бъдем честни, горещата учителска фантазия е по-жива отвсякога.