Половинката на футболиста Дарко Тасевски - красивата Ромина, е била приета спешно в болиница. Бившата Мис България се е почувствала уморена и е потърсила консултация със специалист.

View post on Instagram
 

"Дълги години се чувстах изтощена, уморена и трудно задържах концентрацията си, но го отдавах на умората - три деца, собствен бизнес, учене + перфекционизмът, който ме гони. Когато нещата започнаха да излизат извън контрол, и от сутринта започваше моята борба с деня, реших да се консултирам с лекар. Оказа се, че нещата не са никак прости", сподели в социалните медии Ромина.

След като са ѝ били направени нужните изследвания, е било установено, че Тасевска има желязодефицитна анемия, предизвикана от недостатъчно количество желязо в организма. "Всичките ми железни депа са напълно празни. Ето защо, за да ме стабилизират и върнат към нормалния ритъм, в момента съм на парентерална желязна терапия и очаквам състоянието ми да се подобри още днес", сподели красавицата.

View post on Instagram
 

"Не подценявайте сигналите на вашето тяло, защото аз дълго време го правех и дълго време се чувствах зле. А нещата са могли да се оправят много по-рано и да си спестя много усилия", призова своите последователите си тя.