Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Телеца е с тези 4 зодии

Зодия Телец се управлява от планетата на любовта, Венера, и заедно със земната си същност, тя е олицетворение на чувствеността. Сексуално тя бива привлечена не толкова от самия акт, колкото от връзката и романтиката, която се създава по време на неговото изпълнение. Телците са склонни към отдаване на едни много дълбоки интензивни сексуални удоволствия, но често това се случва само с постоянния им партньор. Те са издръжливи и обикновено любовните им ласки траят чак до сутринта. Вижте кои са 4-те зодии, с които Телците най-често стигат до подобни сексуални излишества.

1. Телец

Според астролозите, перфектният партньор в сексуалните игри на Телеца, може да бъде само друг Телец. Те се усещат на едно по-дълбоко ниво и знаят какво точно желае другия и по какъв начин да му доставят най-върхово удоволствие. За тях правенето на любов е нещо специално и те ще се погрижат цялото изживяване да бъде предварително подготвено, от чистите чаршафи до луксозната бутилка с вино. Когато двама представители на тази зодия се срещнат в леглото, те взаимно се разбират и успяват да си доставят пълно удовлетворение на всички свои сетива. Ключовата дума при тази двойка е любовната игра. Наблегнете на нея и няма да останете разочаровани в края на нощта.



2. Скорпион

Ако сексът с Телец прилича повече на нощ, изпълнена с ароматни розови листа и бутилка шампанско, то еротичните преживявания със Скорпиона се асоциират повече с тоалетната на рок бар в центъра на града. Но когато тези две зодии стигнат до по-интимни ласки, положението става изключително разгорещено. Телецът е един от малкото знаци в зодиака, които успяват да кореспондират с интензивността и дълбочината на чувствата си, без да бъдат парализирани от емоционалното влияние на Скорпиона върху другите. В леглото те сформират изключително секси и разгорещена съвместимост помежду си. Въпреки че са противоположни знаци, те се допълват изключително успешно в любовта, а и двете зодии са страстни, дълбоки и стабилни в отношенията си и са верни на своите партньори.



3. Везни

Везните са другият зодиакален знак, който се управлява от планетата на любовта и красотата, Венера. Ето защо, висша ценност за тях в сексуалните изживявания отново се явяват чувствеността и романтиката. Когато съберем тези две зодии на едно място, получаваме върховна еротична хармония. Везните са малко по-отворени за нови изживявания и по-нестандартен секс, но затова пък успяват умело да комуникират желанията си предварително и ако има някакви задръжки в поведението на по-консервативните Телци, те се съобразяват с тях, защото държат на комфорта и доверието в отношенията.



4. Стрелец

Въпреки, че Телците се славят като лоялни партньори и предпочитат да бъдат в дълготрайни връзки, когато все пак са свободни, имат тенденцията да бъдат авантюристични любовници, които търсят интересни и различни секс партньори и тогава пътищата им със Стрелеца се пресичат. Когато стигнат до леглото, тези две зодии са неудържими и въпреки кратката си авантюра, създават спомени, които ще греят дълго време душите им в самотните зимни нощи. В компанията на Стрелеца, Телецът е много по-отворен и спокоен в изследването на нови територии и изживявания в сексуално отношение. „Желязото се кове, докато е горещо“ е поговорка, напълно приложима в конкретния случай.

Четете още: Влюбиш ли се веднъж в Скорпион, няма връщане назад