През последните години светът все повече се ориентира към здравословния начин на живот. "Био" продуктите са все по-предпочитани на пазара и като че ли всички се вглеждаме в произхода им много повече от преди. Но истината е, че някои звезди са направо луди на тема "Екологично и био" и Камерън Диас определено е една от тях.

След като преди няколко години прекрати актьорската си кариера, тя се отдаде на грижи за себе си и дори написа две книги за диетите, упражненията и начина, по който трябва да се грижим за ума и тялото си. След това пък стана майка за първи път, а в момента е и успешна бизнесдама.

View post on Instagram
 

Камерън вече е притежателка на винарна заедно с една от най-близките си приятелки Катрин Пауър. Двете дами, като едни истински привърженички на здравословния начин на живот, се гордеят с вината си Avaline, тъй като гарантират, че те са произведени без добавки и от екологично грозде. Камерън и Катрин са сигурни, че техният продукт е чист и е от най-добрите вина, които могат да бъдат намерени на пазара. Без ненужна захар, оцветители, сулфити и странични животински продукти.

Според източници двете приятелки са разработвали виното си цели две години, като са вложили и собствен, и чужд капитал в идеята си за екологично вино. Всяка бутилка им струвала 20 долара.

View post on Instagram
 

Четете още: