Елен Колева заряза сцената. Лекува с помощ от Космоса!

Актрисата Елен Колева се е отдала на своята нова страст. Красавицата придоби нови знания и вече може да... лекува. Колева притежава още една диплома, редом с тази от НАТФИЗ - за космоенергет.

Новите умения Елен е усвоила не от кого да е, а от известната Ксения Бондар, според която с методиката могат да се лекуват над 40 болести, пише "Монитор".

View post on Instagram
 

"Става въпрос за канали, които идват от Космоса. Те се отварят върху структурата на човека, върху неговото биополе и чакрова система. Всеки космоенергет е проводник – чрез ръцете му протича енергията. Получава се изчистване и изпълване на човешкото същество с високочестотна енергия и защита. Най-важното, което се случва, е личната трансформация. Мисля, че аз преживях една сериозна смърт и се родих отново...", споделя актрисата. И не крие, че преди да се превърне в своеобразен терапевт, дълго е била пациент.

Новата й диплома я спасява в труден период в началото на пандемията от коронавирус, когато културният живот буквално спира, разказва самата Елен, пише "Марица".

View post on Instagram
 

"Затвориха най-напред театрите, а аз съм артист. Останах абсолютно без работа и не знаех как ще се справя, но вече бях завършила космоенергетика, имах диплома. И някак си свише започнаха да ми изпращат пациенти – така оцелях и финансово, и като човек".