Автор
Веселина Петрова

Равносметката ми за 2020: имам повече маски, отколкото бикини

Мили ми Смехурко, това е положението. Годината се изтърколи, яхнала коня на пандемията, омотала ни в безкрайни полемики „за“ и „против“ и аз въобще не разбрах кога цъфнаха минзухарите. Но пък скоро ще започна да мисля за коледната украса. Дано дотогава някой се сети да направи играчки за елхата във вид на коронавирус. Ще е мега яко.

И ако за Хелоуин спестих пари за маскировка, щото така или иначе ние си имаме, за Коледа се чудя да си купувам ли тоалет, да не си ли купувам. Може една маска с брада да си взема, в допълнение към вече доста сериозната ми колекция. Имам си маска на сърчица, на цветя, маска в зелено – за любимата ми зелена рокля, и маска в жълто – за якенцето, че застудя изведнъж.

Изобщо тази година ще я приключа с повече маски в гардероба, отколкото бикини. Ама то разходите са почти същите. Те, маските, не са никак евтино удоволствие. Нооо... здравето е най-важно. Нали така? Не коментирам презервативите в този ред на мисли. Те някак останаха на заден план. Трудно се прави секс с маска. Че и с презерватив. Някак ми е перверзно. Не знам за вас.

Сега ще седна да изгледам какви са модните тенденции за 2021-а. Че да съм в крак. Няма да се излагам я! Ако трябва да си взема маска с ресни, къдрички или секси вериги, да си поръчам на Дядо Коледа.

Като разбера, ще ви пиша. За тенденциите имам предвид. Важно е да бъдем сериозни. И в крак с модата. Останалото ще се нареди. От само себе си. Я догодина, я по-догодина... Все пак рядко някоя тенденция изтрайва повече от десетилетие. Та и с короната ще е така. Надявам се.