Наталия Кобилкина супер доволна от 23-годишната си детегледачка - мюсюлманка и юрист

"Нашата лондонска бавачка", написа Наталия Кобилкина под снимката, която качи във фейсбук."Избрахме младо момиче с лека енергия на 23 години, завършило като юрист, но обича деца, с прекрасен британски англииски (уча се от нея:)", написа Наталия. И сподели, че девойката води Филип по паркове, музеи, а той харесва динозаври и животни, библиотеки, където има и занимания за децата.

Оказва се, че две от кандидатките не се явили на интервю и така симпатичната девойка получила мястото. "Харесва ми, че е мила, не пуши, вегетеринка, мюсюлманка, от многодетно семейство, лека като енергия и отговорна", пише още Кобилкина и пита своите приятели в социалната мрежа как избират хоата, които работят за тях.

Наталия подчертава, че с мъжа ѝ не съдят за хората по цвета на кожа, религията, националността, защото искат да научат сина си на любов и толерантност към всички хора. "Затова ми харесва Лондон. Чух как учителка в църквата обяснява на децата, че Бог ни е създал различни и всички сме неговите деца", споделя тя.