Маги Халваджиян разкри истината за бременността на Кремена

Миналата седмица в медиите се появиха твърдения, че Кремена Халваджиян очаква второ дете от съпруга си. Тв продуцентът реши да отговори на слуховете и заяви, че в тези твърдения няма и капка истина.

"Лъжа е", заяви възмутен Магърдич Халваджиян пред "24 часа". "Нещо повече, лъжа е всяко изречение в този материал. Нито Кремена е бременна, нито имам "Майбах", нито Бебо и Алекс са женени, както пише", продължи продуцентът.

Единственото вярно е, че двамата празнуваха преди дни перлена сватба - 30 години заедно.

View post on Instagram
 

Бебо Халваджиян и Алекс наистина са семейство, имат две деца, но никога не са сключвали граждански брак. Членовете на семейство Халваджиян работят в личната им продуцентска компания "Глобал груп". Бебо е оператор, в момента снима "Маскираният певец". Алекс е хореограф на балета. Магърдич заедно с брат си Джуди е собственик на компанията, а Кремена е стилист на всичките им тв предавания.

В събота вечер в предаването "Маскираният певец" водещият Геро се пошегува с "бебето на Кремена, което е на път". Една от камерите в студиото веднага показа Бебо, който се усмихва, докато снима живото предаване.

View post on Instagram
 

Маги Халваджиян заяви обаче, че ще се консултира с адвоката си и вероятно ще съди изданието, разпространило новината.