Чака ли бебе Димитър Рачков от новата си изгора - Анита Димитрова, или не? Това е въпросът, който се питат почитателите на актьора в Инстаграм. Повод за обхваналото ги вълнение е снимка, която Рачков публикува в социалната мрежа вчера.

На кадъра бившият на Мария Игнатова позира с широка усмивка в компанията на две плюшени играчки и балони. Фотосът веднага разбуни духовете сред последователите на звездата, които от своя страна приеха очарователното изображение като симпатичен намек, че комикът очаква... бебе.

View post on Instagram
 

Дали пък това не е начин, по който Рачков и Димитрова са решили да съобщят радостната новина, питат се фенове на двойката. А и, честно казано, имат и сериозни основания да си мислят, че е точно така, тъй като плеймейтката от известно време не се е появявала в социалните мрежи, където обикновено е доста активна.

Въпросът дали Рачков очаква втора рожба обаче, не е единственият, който вълнува почитателите му. Зрители и фенове на актьора се чудят също така дали пък той няма да се завърне отново като водещ на шоуто с маските. Припомняме, че преди дни стана ясно, че Герасим Георгиев-Геро може да премине под карантина, тъй като е бил в обкръжението на съпругата на рокаджията Стенли - Локо. По-рано музикантът бе приет в болница с Ковид-19.

View post on Instagram
 

Четете още: Антоанет Пепе роди за трети път!