Автор
Кристина Кирова

Сбогом, Мелания Тръмп! Америка никога няма да има по-стилна Първа дама от теб

От днес САЩ ще имат нова Първа дама. Встъпването на Джо Байдън в длъжност става факт. Доналд и Мелания напускат Белия дом. Щатите са разделени на две между старото и новото. Едно обаче е сигурно, че те се разделят и с най-стилната си Първа дама. И едва ли отново ще имат друга такава.

На 26-и април, 1970 г., в Ново место, Словения се ражда неповторимата Мелания Тръмп. Някога тя е била просто едно красиво момиче с пленяващ чар, а днес е Първа дама на САЩ. Дали съпругът ѝ Доналд Тръмп ще получи втори мандат, все още не знаем, но бихме могли да обърнем поглед върху живота на прелестната словенка през последните години.

На първо място трябва да отбележим, че любовта между нея и Доналд Тръмп датира още от 1998 г. и днес е все така непоклатима. Те сключват брак преди цели 15 години, на 22-ри януари, 2005 г. И макар медиите да са се опитвали неведнъж да създадат интрига помежду им, те остават щастливо семейство и досега. Мелания ражда син на Доналд през 2006 г, който носи името Барън.



За разлика от много други красавици, омъжени за заможни господа, г-жа Тръмп не е просто трофей. Тя е истинска дама, бореща се за обществени каузи. Има и собствен бизнес с козметика и бижута, а преди това дълги години е била модел. С две думи – Мелания винаги е била работещо момиче.



Първата дама на САЩ определено може да бъде сочена и като съпруга за пример. Дори и когато цял свят негодува срещу Доналд Тръмп, тя застава гордо зад него и е в готовност да го защити. И последното ѝ изявление преди тазгодишните избори го доказва. Самата тя сподели, че негативният образ, който медиите са създали за съпруга ѝ, е напълно непознат за нея. Мелания е категорична, че Доналд е добър човек, който обича да се грижи за другите и е отличен президент.



През последните години г-жа Тръмп успя да докаже, че е истински боец. И след всяка трудност вдига гордо глава и отново заблестява пред света. Припомняме ви, че през октомври тя и Доналд обявиха публично, че са заразени с Ковид-19. И въпреки че Мелания не е минала леко през вируса, тя доказа колко е силна, като се появи в красива черна рокля и страхотна форма на официално събитие, дни след като бе излекувана.

Любимата на Доналд Тръмп се е оттегляла неведнъж от светлината на прожекторите. През 2018 г. тя претърпя тежка операция, заради което отсъстваше от публичното пространство и от ангажиментите си като първа дама. Тогава се говореше упорито, че Мелания е напуснала Доналд, но това съвсем не се оказа истина. Веднага след възстановяването си, тя отново се усмихна и застана гордо до съпруга си. А самият той неведнъж е споменавал, че съпругата му изключително много напомня Жаклин Кенеди. Не бихме могли да отречем, че има право – г-жа Тръмп, също като Жаки, излъчва невероятен финес и винаги е толкова стилна. И цял свят признава, че между двете първи дами определени има прилика.

И макар да мислим, че знаем много семейство Тръмп и по-специално за приказната Мелания, всъщност не знаем нищо. Защото тя е една красива мистерия, която никога не говори открито за личния си живот. Но знае точно как да издигне съпруга си и да покаже, че го боготвори. Тя бе съвършена Първа дама!