Бащата на певеца Константин е в болница с Ковид, бори се за живота си

Фолк певецът Константин призна, че е болен от коронавирус. Родителите на певеца също са заразени с вируса. Любимецът на мнозина качи в социалните мрежи сериозно видео, в което признава, че състоянието на баща му е тежко и той се моли за него.

"За съжаление няма да мога да ви кажа нищо весело и готино. Попаднах и аз в плен на коронавируса. По-скоро притесненията са ми свързани с моите родители и особено баща ми, който е в болница. При него нещата преминават по-тежко. Моля се на Бог за него! Приятели, знайте, че болестта съществува и е навсякъде. Нека бъдем по-отговорни и се пазим. Нека пазим родителите си и ближните. Пишете ми съобщения, който го интересува нещо. Надявам се скоро да бъдем заедно!" - откровен е Коцето.

View post on Instagram
 

Константин е бил контактен със заразен с коронавирус и си е направил контролен тест. Тествани са били и съпругата му, и двете им деца. Пробите на семейството на Коцето са взети от медицински екип лично в дома му и за съжаление са положителни за Ковид-19, писа Lupa.

Много приятели и последователи пожелаха на Коцето бързо оздравяване. "Господ да е с теб, брат, всичко ще мине и пак ще пеем заедно",написа Тони Стораро.