Певицата Деси Добрева разказа забавна история от близкото си минало, в която по стечение на обстоятелствата се озовала в заведение така, както майка я е родила, научаваме от в. Телеграф.

Ето какво се случило. Самата Деси намислила да направи приятна изненада на тогавашното си гадже, като му отишла на гости само по шлифер. За да зарадва пикантно любимия си, отдолу палавата певица решила да остане дибидюс. Изпълнителката обаче не е предполагала, че в същата тази вечер и той ѝ е подготвил изненада, като резервирал маса в ресторант.

View post on Instagram
 


"Излязох само по шлифер, а отдолу дибидюс - и отидох на гости на любовта. Лошото е, че не отидох на гости, а човекът беше подготвил вечеря и отидохме на ресторант. И аз през цялото време стоях с шлифера, а той искаше да го съблече", разказва Добрева.

Тъй като двамата били все още в зората на любовните си отношения, на Дейси ѝ било неловко да му признае, че е влязла в ресторанта без нито една дреха по себе си. Притеснявала да не развали неговата представа за красива и романтична вечер, макар нейната вече да била претърпяла пълен крах.

От медията издават още, че Деси се чувствала чудесно в голото си тяло, затова избрала да го освободи от всякакви други еротични аксесоари от типа на жартиери, еротични дантели, бижута и други аксесоари. „Човек трябва да се харесва такъв, какъвто е. Има жени, които се притесняват от остаряването. Аз смятам, че остаряването върви с натрупания опит“, споделя певицата.

Що се отнася до великолепната ѝ форма, Добрева признава, че я поддържа с редовно тичане на дълги разстояния. Разбира се, в специално подбран за случая спортен екип и без шлифер. ;)

View post on Instagram
 

Четете още: Есил Дюран отвори крака и ядоса феновете (снимка)