Рачков с насинено око? Ето кой го 'нокаутира' за секунди

Със свити в юмрук ръце, по потник и шарени три четвърти шорти, с насинено око и с неподражаемата си широка усмивка Димитър Рачков се изправи на ринга редом до братята боксьори - Кубрат и Тервел Пулеви.

Такава снимка сподели във Фейсбук Тервел, а малко след това същата се появи и на профила на Рачков. Застанал между надвисналите над него спортисти, актьорът изглежда очарователно малък и в типично в неговия си стил – особено атрактивен. „Продължаваме напред“, гласи посланието на Митко към кадъра.

Продължаваме напред !!

Публикувахте от Димитър Рачков Официална в Вторник, 17 ноември 2020 г.

Талантливият комик издаде пред „24 часа“, че става дума за видео, чието излъчване предстои да се случи скоро.

Вероятно режисьор и оператор на клипа е Бебо Халваджиян, тъй като и той не остана по-назад и сподели в социалните мрежи кадър, на който позира ококорен в компанията на същите гореспоменати познайници.

View post on Instagram
 

Вчера пък Рачков публикува и друга снимка в същия дух, на която позира заедно с Кубрат Пулев. „От вчера Кобрата тренира по моя програма, успеха му срещу Джошуа е сигурен !“, е написал шеговито към нея водещият на "Като две капки вода", визирайки предстоящия двубой на Кубрат срещу британеца Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория, който ще се проведе през декември.

От вчера Кобрата тренира по моя програма, успеха му срещу Джошуа е сигурен !

Публикувахте от Димитър Рачков Официална в Понеделник, 16 ноември 2020 г.

Комедийният актьор вече е в София, след като турнето му приключи по-рано от предвиденото заради мерките, наложени от COVID-19. С това, за съжаление, представленията на спектакъла му „Забраненото шоу на Рачков“ във Велико Търново и Варна бяха отменени.

Четете още: Рачков чака бебе?