Жената на Танцуващия милионер показа страхотно тяло 2 седмици след раждането

Само преди две седмици любимата на Танцуващия милионер, Шарън Фонсека, го дари с рожба, а вече е готова да се покаже в чудесна форма.

Младата дама, която стана майка за първи път на 27-и октомври, се съблече и демонстрира колко се е прибрал коремът ѝ след раждането. На снимката, споделена в Инстаграм, тя е по леопардов сутиен и анцуг и позира гордо пред огледалото с телефон в ръка. Към кадъра Шарън е споделила и някои подробности около бременността и раждането.

View post on Instagram
 

Красавицата признава, че е качила едва 10 кг през 9-те месеца и че е дала живот на детето си с помощта на цезарово сечение, от което има белези. Фонсека добавя, че тялото ѝ е много по-различно от преди, вече има стрии на места, на които не е имала и все още не усеща част от корема си. Намира възстановяването си след раждането за бавно, но за сметка на това се храни по-здравословно, отколкото по време на бременността.

"Може да прозвучи като клише, но не спирам да се изумявам от това, на което са способни телата ни. Наслаждавам се на всяко нещо и обичам тялото си дори повече от преди",споделя още красавицата.

Несъмнено гордият татко е избрал дама със страхотни гени!

View post on Instagram
 

Четете още: Юлиан Вергов призна коя е жената на живота му!